TelePortál

DE Informatikai Szolgáltató Központ

Nem tud bejelentkezni a hálózati azonosítójával?

A portálra csak az az érvényes hálózati azonosítóval rendelkező aktív dolgozó, vagy oktató tud belépni, akinek van központi címtárban rögzített email-címe (LDAP mail attribútum). Ha az adatmódosító oldalra be tud lépni, akkor kérdezze az Informatikai Szolgáltató Központ ügyfélszolgálatos kollégáit levélben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, vagy telefonon a 66333-as melléken, hogy a fenti feltételeknek eleget tesz-e az Ön hálózati azonosítója! A gyorsabb ügyintézés érdekében kérjük mindenképpen adja meg az alábbi adatokat:
- név (pl. Kissné Minta Jolán)
- hálózati azonosító (pl. kissne.m.jolan)

Ha az adatmódosító oldalra nem tud belépni, akkor tekintse át a Bejelentkezés alatt található többi lehetőséget!

Módosítaná jelszavát, adatait?

Adatainak egy részét, jelszavát az alábbi oldalra belépés után írhatja át:
https://www.unideb.hu/register
Ha itt módosítja jelszavát, akkor erre a portálra is az új jelszóval kell belépnie.
(Kijelzendő nevének átírása nem befolyásolja az itteni regisztráláskor átvett nevét.)

Nincs még hálózati azonosítója?

A hálózati azonosítókat (eduID-ket) az Informatikai Szolgáltató Központ kezeli. Neptun kód birtokában önmagának is létrehozhatja hálózati azonosítóját az alábbi oldalon: http://www.unideb.hu/register. Javasoljuk a vezeteknev.keresztnev alakú hálózati azonosítót.

Ha Önnek még nincs hálózati azonosítója és Neptun kódja sem, akkor keresse az ISzK ügyfélszolgálatos munkatársait levélben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, vagy telefonon a 66333-as melléken! Új hálózati azonosító létrehozásához mindenképpen meg kell majd adnia az alábbi adatokat:

  • név (pl. Kissné Minta Jolán)
  • új hálózati azonosító (pl. kissne.m.jolan)
  • Neptun kód és/vagy dolgozói törzsszám (pl. 444444)
  • egyetemi email-cím (pl. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
  • szervezeti egység (pl. Szkíta Intézet)