TelePortál

DE Informatikai Szolgáltató Központ

Vezetékes költségrészletezők igénylése

A vezetékes telefonálás költségrészletezőihez való hozzáféréshez kérjük írjon az ISZK-nak egy alábbihoz hasonló levelet, melyben kérjük megadni a szervezeti egység kódját (T kezdőbetűvel kiegészítve), s a letöltésre jogosult személy teljes nevét, hálózati azonosítóját, email-címét. (Ha már belépett a portálra, akkor elegendő a szervkód és a hálózati azon.) Egy személy több tárolóhoz is hozzáférhet, s egy tárolót több felhasználó is láthat. Kérünk minden olyan szervezeti egységet felsorolni, amihez a felhasználónak letöltési jogot kérnek.

Erre a hivatkozásra kattintva a levelezőjében megjelenik az alábbi Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

Címzett: "DE ISZK Ügyfélszolgálat" <Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.>
Tárgy: Hozzáférés igénylés vezetékes telefon költségrészletezőhöz

Tisztelt ügyfélszolgálat!

Az alábbi hozzáféréseket kérem beállítani vezetékes telefon költségrészletezőkhöz:
SzervKód, Név, Azonosító, Email
TBA00, Minta Jolán, minta.jolan, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
TBAA0, Gipsz Jakab, gipsz.jakab, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
TBAFA, Minta Jolán, minta.jolan, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A http://teleportal.unideb.hu oldalra már beléptem a hálózati azonosítómmal.

---
Üdvözlettel:
Sürgős Emil

Kérjük, hogy minden kar adja meg a letöltésre jogosult személyt, s várjuk a szervezeti egységek igényeit is. Sokat dolgoztunk az adatok egyeztetésén, de ilyen nagy mennyiségű, naponta változó, néha azonnali igények kielégítése során átalakuló adathalmaz esetén sajnos előfordulhat, hogy elavult, vagy téves adatok alapján számoltuk ki a költségeket. Pl. lehet, hogy az adott melléket már nem használják, vagy szervezeti átalakulások miatt nem azon a tanszéken használják. Fentiek miatt számítunk a szervezeti egységek visszajelzésére, hogy időben korrigálhassuk az esetleges hibákból adódó költségeket.